Mosha e Luftës

Mosha e Luftës

Ngjidh një luftëtar dhe lufto të tjerët sa me shumë nivele ti kalosh aq më veshtirë bëhet situata ...

controles

fuego: na
saltar: na
movimiento: na

ETIQUETAS.